OSMANİYE / TOPRAKKALE - Lalegölü Ortaokulu

Osman BAL - MÜDÜR

11.02.1978 yılında Osmaniye ili Bahçe ilçesinde dünyaya geldim. İlk, orta ve Lise eğitimini Osmaniye ili Düziçi ilçesinde tamamladım 1996 yılın da girdiğim Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2000 yılında mezun oldum. 2001 yılında Şanlıurfa ilinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım 2014 yılına kadar bu ilde öğretmen ve idareci olarak çeşitli okullarda görev yaptım. 2014 yılı Haziran ayında Hatay ili Kırıkhan ilçesine atandım. Sonra Dörtyol ilçesine eş durumu nedeni ile atandım. 2016 yılı Ekim ayında ise Payas Halk Eğitimi Merkezi’nde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladım. 2022 yılında iller arası tayin ile Osmaniye Karagedik Şehit Uzman Jandarma Fatih Gökşen İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandım. 2022 Eylül ayından itibaren Toprakkale Lalegölü Ortaokulu’na müdür vekili olarak görevlendirildim. Halen bu görevi sürdürmekte olup evliyim ve üç çocuk babasıyım.